01/04/2020, Saat: 16:58
(01/04/2020, Saat: 16:56)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi gidin 100 tane alın desem olmaz. Kısacası denemeniz gerekir. Ama bende bıraktığı izlenimi aktarayım. Belki bir fikriniz oluşur. İlk olarak DE 89 ile kullandım. 2 günlük sakalım vardı. Direkt akmıyor ama takılmıyor da. Tıraş sonrası hissiyat sanki o gun tıraş olmamışım kadar rahat. İkinci olarak rimei ile kullandım. Bu sefer 5 günlük sakal vardı. Bir miktar takıldı ( çene ve bıyıkta ) , ancak tıraş sonrası yine çok iyiydi. Üçüncü olarak Ali Bıyıklı ustura ile denedim. Sakal 3 veya 4 günlüktü. Usturadaki hissiyat derby premium gibiydi. Yine tıraş sonrası iyiydi. Diğer ekipmanlar cella sabun ve omega fırçaydı bu arada. Sakal yapıma gelirsek sert değil ama sık. Ben de bir ay önce almıştım. Hatta ustura tıraşını bu sabah oldum. Kendi kullandığım jiletler açısından konfor sıralaması kabaca şöyle olur; Sarı Gillette, Yeşil Astra, Derby Usta ( baskısız olan ), Perma Sharp, Mavi Astra, Gillette Platinum, Vertice Euromax, Derby Premium, Zaza (kırmızı olan), Zaza (siyah olan), Derby Extra ve Derby Usta (baskılı olan) ...Umarım belli bir fikir verebilmişimdir.
Yorumunuz için teşekkür ederim.