(05/04/2020, Saat: 21:35)Erdem009 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum mavi Astra da var baya bı jilet stoğum var ama elim rapira sweedish hariç başkasına gitmiyor yorumlara bakarak acaba hatalı tıraş olduğum zamanlarda yüzüme mi uymadı acaba diyip dün siyah seven a clock ile tıraş oldum hafifte olsa sivilcelendi toptan tr de bu kadar uyguna kaliteli jiletler varken sweedish ayarında bı gillette bulursam alayım diyorum.
Silver blue ile platinium toptantr de mevcut jiletler içinde kalbur üstü ürünler diye geçiyor muhabbetlerde daha önceden yeşil ve siyah gillette deneyimledim siyah platin kaplı olmasının dışında benim için kusursuz bir jiletti. 5 6 defa kullandım denemek için hep aynı çizgide kesti sorun çıkmadı. Yeşili bazen anlamsız kesik ya da kızarık yapıyordu. Mevzu toptantr üzerinden açıldığı için ordan bütün jiletleri alan komşulardan rica edip deneyebilirsiniz .
Ben eskiden yeşil gillette favorim permasharp kötü diyordum. Adamlar bir guncelleme getirdi şu an elimde bir kaç kartela gillette permasharp var. serileri karıştırmamak ve kaçırmamak lazım iyisini buldun mu alacan. Eskiden stok yapmaya da sıcak bakmıyordum artık mecbur yapıyoruz.
Rapira güzel jilet ben de beğeniyorum ama daha iyisi daha uyguna varsa gözünün yaşına bakmamak lazım