06/04/2020, Saat: 21:25
(06/04/2020, Saat: 19:08)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de Arko'yu her şeyine rağmen sevenlerdenim. Cella, prorasolar, tabac, speick, tobs, cyril, wilkinson sword, la toja, lea... Bir o kadar da aklıma gelmeyen sabun vardır. Kimini sample, kimini direkt aldım, kullandım. Dönüp dolaştım yine arkoya devam ettim. Şuan arko ve proraso yeşilden başka sabunum kalmadı. ( O da sıcak yaz günleri için) Kısacası herkesin zevki kendine.
(06/04/2020, Saat: 21:19)mvorun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arko benim için her daim çok özel. kokusuyla, ilk kullandığım tıraş sabunum olması sebebiyle. ayrıca şahsen cilt yapımdan ötürü de oldukça memnunum... çok uyumluyuz kendisiyle. üstelik çok ucuz, her yerde bulunabiliyor. kremli yapısı benim için yeterli geliyor. kolay köpürüyor, yeterli bir kayganlığa sahip. bu fiyata daha iyisi, alternatifi olmayan bir ürün... arada böyle yazasım geliyor çok mu seviyorum nedir
Aklımdan, gönlümden, gülümsemelerimde geçen cümleler, hastasıyım Arko'nun. Dolabımda bir sürü sabun var, dada bugün 4 tane daha Derby Limon aldım, ama elim sürekli Arko'ya gidiyor, bir başka sabun bir Arko kokluyorum..Tipi, kokusu, ambalajı, kıvamı, kısacası onu var eden her şeyi benim için güzel.
Hadi hayırlı tıraşlar!
![Tıraş aleti Tıraş aleti](http://www.geltir.com/images/smilies/tirasaleti.gif)