(07/04/2020, Saat: 12:33)Bilge_Kagan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ben de ufak bir öneride bulunayım. Yaqi’nin sentetikleri (bana göre) köpüğü çok hızlı kurutma özelliğine sahip köpüğün içindeki su bir anda kayboluyor ve çok kıvamlı köpük haline geliyor. Siz de kıvamlı köpüğü oldu sanıp tıraşa başlıyor olabilirsiniz ama köpük içeriği çok kuru kalmış oluyor. Benim tavsiyem bütçenize uygun olarak doğal bir kıl türüyle fırçanızı değiştirmeniz yönünde.
Komşum doğal kıllı fırçaları hayvanlardan elde etme şekillerinden dolayı karşıyım. Sadece sentetik fırça kullanıyorum o yüzden. Fakat artık bu sorunu ya yeni sabun/krem ile ya da modifiye ile bir şekilde halledicem
(07/04/2020, Saat: 12:07)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli komşum öncelikle elinizdeki sabun ve kremlerden kurtulun. Bir üst seviye ürünlerden edinin. Tuxedo sentetik iyi bir seçim olmuş, zira cildiniz doğal kıllara alerjik reaksiyon verebilirdi. Öncelikle tüm yüzünüzde sadece sakal bölgesi değil güzelce köpürtme yapın ve yıkayın. Daha sonra tasta oluşturduğunuz köpüğü badana fırça tekniği ile yüzünüze uygulayın. Tek perdede SAS tıraşı olunuz ve yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. Ardından Hametol benzeri eczanelerde satılan dermatolojik bir krem sürün. Alkollü tıraş sonrası ürünlerden uzak durun. Komşum birde bol bol su için. Sıhhatler olsun.
Bunu da deneyeceğim komşum zaten nivea balsam kullanıyorum tıraş öncesi ve sonrası, soğuk suyun da sıcağa göre daha çok etkili olduğunu farketttim. Normalde günde max 500 ml su içerdim, şu aralar hep evde olduğum için 2-3 litreye yakın içmeye başladım umarım cildime katkısını da görürüm