20/04/2020, Saat: 17:09
(20/04/2020, Saat: 16:47)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Kacak komşum öncelikle ellerinize sağlık çok güzel de yapmışsınız .Komşum ilginiz için teşekkürler fakat evde boş vakitte yaptığım bir projeydi. Malesef fazla üretim yapmak için zaman ve malzemem yok. Marangoz bağlantısı olan bir komşumuz varsa çok kısa sürede çok daha şık bir üretim yapabilir, benimki biraz acemi işi oldu. Mdf leri kesip şekillendirecek ekipmanım olmadığı için özellikle ince aldım. Maket bıçağı ile kesip kat kat ağaç tutkalıyla yapıştırmak, kurumasını bekleyip, ev ortamında zımpara yapmak çok mümkün değil şuan oturduğum evde. Projeyi yaptığımda ev biraz daha uygundu bu iş için. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
1.Konu başlığı açmalısınız burada araya kaynayıp gider
Modlar bir el atıp konu da açabilir sizin için
Ek not : başlık açmanıza gerek kalmadı konu başlığına dikkat etmemişim
2. Vakit ve zaman yaratabilirseniz forum için böyle bir ayna organizasyonu yapabilirsiniz aynanın arkasına Gelitr falan yazılır vs vs
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(20/04/2020, Saat: 16:54)oozturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz önce tabelacıya uğradım 20*30 şeffaf 3 adet 5mm pleksi için 100tl dedi. Aynı ölçüde 3 adet ayna için de 25tl istediler. Sonrasında menteşeler ve askı nasıl monte edilir bilmiyorum fikir alabilirsem hayata geçirmeye çalışacağım.Komşum ham mdf levhaların fiyatlarını bir inceleyin bence hem menteşe montajı da daha kolay olur.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi