Kapalı taraklı mı açık taraklı mı?
Kullan at tipli banyo tıraş aletleri evet dediğiniz gibi "open comb" olduğu doğru ancak bende onların neden "banyo tıraş aleti" olduğunu anlamış değilim Smile kendi zevkinize hangisi hitap ediyorsa onu alın derim ancak, şuan "popüler" olan ve satılan, kolay ulaşılan vs open comb aletlerden ilk aklıma gelen fatip ve mühle R41 bu aletlerde "agresif" aletler ancak eski üretim open comb aristocrat sahibi olarak aletin agresif olmadığını söyleyebilirim. Aynı şekilde şu an mühlenin ürettiği R41 model agresifken 2011de yeniden dizayn edilerek satılan model bu yüzden bu yıldan evvel üretilen R41 modeller bu denli agresif değil ve mild aletti yanlış hatırlamıyorsam. Ve şuan almak isteseniz hangi open comb aleti alabileceksiniz bilmiyorum ancak seçenekler kısıtlı özellikle mild olup open comb olan aletlerde.

Yüzde verilen hisse gelince open comb aletler yüzünde bir tarak geziyormuş gibi "değişik" bir his uyandırırken closed comb aletler ise bir kullan at ile, çok bıçaklılar ile ne hissediyorsanız onu hissedersiniz yani tamamiyle zevk meselesi.

Bence, ömürlük aletler olduğundan zamanla elinizdeki seçenekleri arttırın derim eğer durumunuz el veriyorsa. Zamanla başka aletler başka sabunlar fırçalar ile olunan tıraşlarınız çeşitlenerek o monotonluktan çıkıyor ya benim hoşuma gidiyor bu. Eskiden tek bir çok bıçaklı ürünle tıraş jeliyle bir iki dakika da tıraş olur sakallarımdan "kurtulurdum" şimdi ise 100 yıl önce atalarımız nasıl tıraş oluyorsa öyle tıraş oluyorum. 100 yıldır zamanla üretilen aletler yavaş yavaş elime geçtikçe bir "tarih" ile tıraş oluyorum bundan güzel zevk mi var Smile eğer gerçekten zevk alıyorsanız sizde zamanla alet sayınızı çoğaltacaksınız bence Smile

Bu Konudaki Yorumlar
Kapalı taraklı mı açık taraklı mı? - Yazar: AttilaBleda - 06/09/2012, Saat: 21:40
Kapalı taraklı mı açık taraklı mı? - Yazar: emiriko - 06/09/2012, Saat: 22:09
Kapalı taraklı mı açık taraklı mı? - Yazar: Lord Sparhawk - 06/09/2012, Saat: 22:16

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: