01/05/2020, Saat: 00:27
(30/04/2020, Saat: 22:30)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa komşum kolonyanın yakıcılığı ve sürekli kullanımda eli çatlatması içindeki alkol oranının yani derecesinin yüksekliğinden kaynaklı. Kısacası şu günlerde yakan ve çatlatan daha makbuldür
Kolonya sektöründeki bir tanıdık bizim kayınpedere "Hocam kolonya üretiminde çoğu firmada 60 derece kullanılıp etiketine 80 derece yazılır, böyle yapmak dinen münasip mi, başka türlü piyasada tutunmak çok zor" diye sormuştuKısacası yakan ve çatlatan makbuldür
Allah iyiliğinizi versin üstadım

Detay için teşekkür ederim yarım litre daha boğaz içi var

(30/04/2020, Saat: 22:38)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mustbe komşum Harmoniy’i bende çok merak ediyorum. Bugün bir iki yere sordum kalmamıştı. Geçen hafta da gördüm ama nasılsa Marmara var diye almamıştım keşke aldaydım Torku adı gerçekten son yıllarda kaliteyle özdeşleşti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstadım yaşadığınız yerde Torku Doğrudan mağazası var ise her daim bulunuyor. Yoksa da ben gönderebilirim size. Küçük şehir avantajı

(30/04/2020, Saat: 23:17)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: elite kolonyaların limon, yeşil çay ve japon kiraz çiçeği kokuları var
Rebul yeşil çay duş jeli ile proraso yeşil çay i sevdiğim için yeşil çaylı kolonya severim cikariminda bulunuyorum