03/05/2020, Saat: 16:01
Sıhhatler olsun komşum, kapakları sıkarken çeyrek hatta yarım tur sıkmam gerekti, black beauty ve aristokratta yoktu bu. Makina yağı damlatacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Giderek daha sık kullanacağım gibi geliyor bana
(03/05/2020, Saat: 14:02)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım sıhhatler olsun videonuzu açıp slim adjustable ile tıraşiniza eşlik ettim
Affiniza sığınarak makine ile ilgili bir iki yorum yapmak istiyorum.
ilk aldığım zamanlar 2 veya 3 gibi düşük ayarlarda kullanıyordum sonralari 4 5 6 derken bir defa 9 ile kullandım. 9 daki makine ile 3 teki makine kesinlikle aynı makine değil (buradan size bir video konusu çıkar ) genel olarak 2 perde 5 ile tıraş oluyorum artık. Daha yakın tıraş istediğim zaman ise 7 ve 5 ayar tercih ediyorum. Birçok makine denedim. Bana en kararlı slim adjustable geldi. Kullanımı rahat ve uzun ömürlü, kapaklari kapattiktan sonra çeyrek sikma denilen son sikma hareketini yaptiniz mi ona dikkat etmedim, jileti tam kavriyor Makine orada. Her ayarda aynı zorlukta olması gerekir. Farklı ayarlarda sıkma zorlaşıyor ise içine bir müddet makine yağı damlatip aç kapa yapın zamanla yumuşacık olur. Son olarak tıraştan sonra kapakları tam sıkmayın.
İh-tirastan sual olunmaz.