(15/02/2019, Saat: 17:41)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de alımı durdurdum
Elimde 4 tıraş aleti, kaç tane olduğunu bilmediğim çünkü saymadığım x adet jilet, 3 fırça, 5 tıraş sabunu, 2 tıraş kremi, 2 tane sabun bastığım kap, 1 köpürtme kasesi, 2 losyon, 2 rebul kolonya, 1 tıraş öncesi krem, 2 tıraş sonrası krem, 2 balsam var.
Daha bir şey almaya gerek yok
@Razorlazer kesinlikle
Efendim forumun bu köşesini yeni keşfetmekle gördüm iletinizi. Lakin çok tehlikelisiniz Benim gibi süper sabit hiç bir şey değiştirmeyi sevmeyen birine yeni malzemeler aldırdınız. Ama her şey aslına rücu edermiş gene sadeleşmeye başladım.
Bir program izlemiştim. Sadece 3 çeşit dondurma satan bir dükkan ve bir sürü çeşit dondurma satan bir dükkan. Müşteriler dükkanlara giriyorlar ve dondurma seçiyorlar. Sadece 3 çeşit dondurma satan dükkandan çıkanlar daha mutlu oluyor. Bizim olayımız da buna benziyor.
Herkesin kendi seçimidir. Ben elimde az ama öz bana uyan malzemelerin olmasını severim. Böylece düşünmek zorunda kalmam. Bazıları elinde çok tercih olmasını ister öyle mutlu olur. Maddi olarak ve yer olarak müsait olduğu sürece zevki de o şekilde ise kimse bir şey diyemez. Herkes sevdiği şekilde gider. Herkese iyi tıraşlar.