06/05/2020, Saat: 14:18
(06/05/2020, Saat: 04:51)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum köpurtme kabına 5 6 damla ekleyebilirsin. Tıraş sonra hissine göre azaltıp artırabilirsin. Çoğunun zararı kıvam almayi zorlaştırır. Azı kurutur. Zamanla alışırsın. Tek alet için önerim ayarlı olsun ileride sakal uzar kesmez günlük olayım dersin agresif kaçar. Ayarlı her duruma uyarAbi şuan için zaten black beauty var, seyahat günlük kullanım vs için razorock qucik change tto siparişi verdim ama kesinlikle bir slim adjustable edineceğim galiba son karar olarak bu 3 alet aletle gideceğim gibi.Bir tanede oss man premium sabun artık bu şekilde ilerlemeye devam edecegim sanırım.
Ben de sizin gibi yaptım komşum. Deneme sürecinde bolca alet ve jilet edindim. Şu an bir ayarlı bir de yolculuk zamanı kullanmak için DE makinem var. Tek fircam var gittigi yere kadar giderim onunla . Jiletleri de beğendiğim 2 markadan 2 3 kartela aldım. Sabunum tasın dibinde kaldı sipariş verdim mübarek o bir parça sabun acayip bereketlendi hala yenisine geçemedim.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi