07/09/2012, Saat: 16:47
bir hintli DE den acı çektiği için kartuşlar daha üstün olsun
peki asıl dünülmesi gereken şu ; gillette neden hindistanı seçmiş,hindistan geleceğin pazarı ve üretim merkezi olacak
ve de iletişim arge üretim yerlerinden bir üs
dediğim gibi olay makro bir ticari pazar hamlesi bunu nasıl göremediniz hayret,kartuşlar keskin görüşü köreltiyor mu
sahi ganj nehri ne renkti acaba
peki asıl dünülmesi gereken şu ; gillette neden hindistanı seçmiş,hindistan geleceğin pazarı ve üretim merkezi olacak
ve de iletişim arge üretim yerlerinden bir üs
dediğim gibi olay makro bir ticari pazar hamlesi bunu nasıl göremediniz hayret,kartuşlar keskin görüşü köreltiyor mu
sahi ganj nehri ne renkti acaba
(07/09/2012, Saat: 16:34)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Video'yu seyrettiyseniz adamlar DE'lerden acı çekiyordu (suffering) diyor.
Tabii ki para için yapıyor Gillette bunu.
Diğer DE ve jilet üreticileri Kzılay için yapmıyor herhalde
Hintli'lerin kartuş alacak gücü yok, DE ve jilet kullanıyorlar, alışkanlıklarından koparmadan birşey üretelim hem daha iyi olsun hem de ucuz olsun ki onların da parasını alalım demişler ortaya bu basit tasarım çıkmış. Hintliler'de benim gibi teknik fakiri (!) oldukları için yüzlerini kesip duruyorlarmış eski makinelerle.
Bu arada her ne kadar hep aksi zannedilse de Hintli'ler temizliğine bakımına düşkün insanlar.
O kadar fakirliğe rağmen, sokakta da olsa hergün yıkanıyorlar, ütülü gömlek pantolon giyiyorlar.
Kalbimin bir tarafı hep onlarla.
(07/09/2012, Saat: 16:26)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mancho üstadım
jiletler her zaman üstün bu fizik kanunları gibi sabit
internette bulunan her sayfa delil olmaz , hele ki denenmesi şart olan eylemlerde
makaleyi verme amacım ticari konular
zaten makalenin başlığı yazıyı açıklıyor
başlığa dikkat