20/05/2020, Saat: 01:23
(Son Düzenleme: 20/05/2020, Saat: 01:38, Düzenleyen: onurcakmak.)
(19/05/2020, Saat: 22:58)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşular.. şu dönemde evde tıraşıma devam ederken bu hobimi, zevkimi çeşitlendireyim keyfime keyif katayım düşüncesi ile alışverişe heveslendim biraz. Hanımın gazlaması, doğum günü vs derken kendimi Rozarustan Noyan Bey ile telefonda konuşurken buldum.
Belirtmeden geçemeyeceğim kendisi oldukça dürüst bir şekilde, şubat ayında almış olduğum edwin jager standlı setin tüm ihtiyacımı karşılayacağını tabi ki bana ürün satmak isteyeceğini ancak bu durumda alışveriş yapmama çok da gerek olmadığını belirtti. Sonrasında hobimi geliştirmek için çeşitlilik istediğimi söyleyip 3 -5 makine hakkında bilgi almak istediğimi söyleyince kendisi ile uzunca ve oldukça keyifli bir sohbete daldık.. faydalı yönlendirmeleri ile fotolarını paylaştığım şu ürünleri aldım ve setimin son hali de en son fotoda paylaştım. Saygılar
Komşum maşallah Razorus'un bütün stoklarını eritmişsiniz, hayırlı olsun. En kısa zamanda Fatip ile ilgili degerlendirmenizi bekliyorum