09/09/2012, Saat: 18:35
(09/09/2012, Saat: 17:59)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: satış varmı usa da
(09/09/2012, Saat: 17:58)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iPhone 5 lanse ediliyor daha ne olsun
3 gün sonra lanse edilecek ürün satışa ne zaman çıkar bilemiyorum. Oldu ki satışa çıktı o denli büyük kuyruklarda geceleyipte öyle bir ürüne "erişebilecek" midir ki

(09/09/2012, Saat: 18:01)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: amerikadaki coca colaların tadı daha güzel oluyormuş
Her ne kadar formül aynı kalsada yapıldığı ülkedeki suyun tadıyla doğru orantılı olarak colanın tadı da değişiyor. Ben bosna hersek'e gittiğimde içtiğim kola kadar acı bir kola içmedim. İstanbuldayken her gün 1-1.5 litre kola tüketirdim ve oraya gidip bir lokma dahi içince ağzımın tadı değişti. Suları dahi farklı bir tadı vardı ki artık su istiyorum dediğimde soda getirmeye başlamışlardı bir nebze o iyi geliyordu. Eniştem geldiğinde burada coca cola içemedi çünkü oranın tadına alışmış buradaki colanın tadını yadırgıyordu aynı benim orada yaşadığım gibi. En çok pepsi'nin tadını benzer bulmuştu. Ayrıca burger king, mc donalds gibi hamburgercilerin de hamburgerlerinin tadı farklıymış her ne kadar yine "formül"e sadık kalsa da burada üretici pınar olmalı ki Türk büyük baş hayvanlarının tadı da etkiliyor olsa gerek. Arby's hamburgerlerini benzer tatta bulmuştu. Farklılıklarımız olabiliyor