27/05/2020, Saat: 19:23
(27/05/2020, Saat: 18:39)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum bana kucuk kapta sample olarak geldi. İcerik vs bilgisi hakkında en ufak bir fikrim yok. Kopurmesi kolay oldugu icin belki vardır bir katkı diye bahsini gecirdim. Ayrıca kimyasal maddede olabilir hic gucenecek bir durum yok. En yakın zamanda son versiyonu da deneyip tekrar yorumlarım ama an itibari bile dedigim gibi ulke sınırları icindeki en iyi sabun, tebrik ederim.İlginize teşekkür ederim komşum. Ancak tekrar edeyim lütfen kimyasal madde olabilir gibi tahminlerde bulunmayın. Bu konu özellikle dikkat ettiğim bir konu. Ayrıca insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Böyle tahminler bana ve sabunuma zarar verecektir. Bu konu alınacak bir konu değil kullanmadığım bir içeriği tahmine dayalı olarak bana maletmeyin. Bilirsiniz burası bir tıraş forumu insanlar buradaki yorumlara göre fikir ediniyorlar. Biraz daha sorumlu davranalım. Bildiğim dalı kesiyorsunuz bilmem farkında mısınız? Merak ediyorsanız ben açıklama yapayım. Bol köpüklü olması bol miktarda hindistan cevizi yağı kaynaklı. Teşekkür ederim.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi