02/06/2020, Saat: 14:49
(02/06/2020, Saat: 14:32)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İzmirde haberimiz yok. Simdi berberime hemen gonderdim whatsappdan denesin bakalım. Tesekkurler inceleme ve bilgiler cin.Doğru tespitler yapmışsınız taklitler aslını yüceltir. Fiyat konusunda da piyasa hakiminin hammadde tedarik miktarına yaklaşamayacaklarından rekabet etmeleri zor. Ne kadar çok üretim o kadar ucuz olacaktır.
Arko 75 gr. Bu urun anladıgım 110gr. 12li arkoya karsı bunun 9lusu gibi geliyor, fiyatlar sanırsam benzer ama Arko yinde daha ucuz kalıyor bildigim 12lisi 40lira civarı olması lazım.
Evyap Arkoda birde soyle birsey var arkadaslar, üretim cok yuksek adetlerde oldugu icin, malzeme tedarigide buyuk miktarlarda yapıldıgından cok uygun fiyata alıyorlar. Arkoda cogumuz bilmiyoruz ama sabun icerigi olarak kullanılan bazı teknik malzemeler piyasanın en iyi kalite urunlerinden. Ama iste o kalite malzemeleri buyuk miktarda alıp cok iyi fiyata alıyorlar. 3cu bir firma olarak Arkonun aynısını uretsek inanın 3 katı fiyata anca mal edebiliriz. Nereye gelecem, Alsancak gibi bu tarz yeni firmalar eger Arkoyu kendilerine ornek alıp kopyalamaya, aynısını yapmaya calısırlarsa ne yazık ki basarılı olamıyorlar orta uzun vadede. Arkonun piyasa agırlıgını gorup bilerek onu kopyalayarak degil olaya baska sekilde farklı bir yaklasımla piyasada bir fark olusturacak markaların önü daha acık diye dusunuyorum.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi