06/06/2020, Saat: 10:26
(06/06/2020, Saat: 09:35)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba , İlkinde dinlenmis bir cilt. İkincide tahriş olmuş bir cilt var. Ne ile tıraş olduğunuzu yazarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Merhaba tekrardan, ben blue3 ile tıraş oluyorum. Sabun olarak klasik arko kullanıyorum. Geleneksel tıraşa pek meyletmedim, çünkü burada okuduğum kadarıyla bu sizler için bir hobi, benimse ilgimi çekmiyor. Geleneksel tıraş bana çok zahmetli geliyor, öğrenmesi, kendine uygun ürünleri bulması bir hayli zor. Hobi olması, bunları katlanabilir kılıyor fakat dediğim gibi ben öyle bakamıyorum.
Aslında kafamı kurcalayan soru 2 farklı tıraşta ve aynı aleylerle, 2 farklı sonuç almam. 2 tıraşımda kötü geçse, blue3'ü topun ucuna koyabilirim ama bir tıraşım süper geçiyor, diğer tıraşım tatmin etmiyor.
İlk tıraşımda sakallarım bir hayli uzundu ve blue3 yeniydi ve 5 gün tıraş olmadığımda sakallarım pek uzamadı
ikinci tıraşımda sakallarım kısaydı, elimdeki ürünü 2. kez kullandım ve biliyorum ki bu süreçten sonra sakallarım hızlı uzayacak, çünkü 2. tıraşım iyi geçmedi.
2 türlü sonuca varılabilir. Ya gerçekten kartuşlu jiletler pek sağlıklı değil, benim cildim uzun süre tıraş edilmediği için ilkinde güzel bir sonuç aldım (jiletten bağımsız olarak), ya da blue3 lerin kullanım süresi 1 tıraş, özellikle de sakallar fazla uzun olunca alet keskinliğini kaybetmiş olabilir. Bilmiyorum belki de fantastik yorumlar