08/06/2020, Saat: 00:33
(07/06/2020, Saat: 23:24)senbisöyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla istenildiği kadar iyi teknik kullanılsın, benim izlediğim geleneksel tıraş videolarında, benim kartuşlu ile aldığımdan daha iyi bir sonuç alamıyorlar.
Geleneksel tıraş üzerine kurulu olan bir forumda bunu bu şekilde dile getirmek ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası. Mesajlarınızda kendiniz de belirtmişsiniz aslında "bu sizler için bir hobi" diye, evet, gerçekten de öyle. Geleneksel tıraşın vadettiği şey zaten SÜREKLİ SÜPER YAKIN TIRAŞ, SÜREKLİ SİNEKKAYDI TIRAŞ, SURATI MERMER GİBİ EDEN ÜBER TIRAŞ falan değil. Bu insanlar geleneksele uygun olarak tıraş olmaktan zevk alan insanlar. Bu, insanların sabahına başlangıcının göstergesi ya da gün içerisinde ne olmuş olursa olsun gece o stresi atacağı bir seremoni haline gelmiş bir olay. Bunu bu kadar basite indirgemenizi doğru bulmamakla beraber sorunuza cevap olarak da kendi tecrübemden yola çıkarak, aynı ekipmanları kullandığımda genellikle üç aşağı beş yukarı aynı sonucu aldığımı belirtmeliyim. Alamadığım günlerde ise mutlaka ya hazırlığı kısa tutmuş ya da bir şekilde tıraşın bir evresinde acele etmiş oluyorum.