09/06/2020, Saat: 12:25
Aslında yaptığım işi yapmasam ve ne işle uğraşmak istediğimi sorsalar sanırım mandıra ve şarküteri olurdu lakin peynir ve et hastasıyım, kahvaltıda bile mutlaka ararım. Küçüklüğümün geçtiği ankarada peynircim zeytincim 2 yerdir. 1- ulus hal girişi torunoğlu. 2- ankara kalesinin altı. Ailede çok yiyen bulunmaz ama ben kokusu veya kokmaması farketmez yerim. İkincisi memleketim. Erzincanlı olmamdan mütevellit hala yer altı buzhanesinde 13 yıl önce olgunlaştırılmaya başlanmış ve daha henüz bugün mutfağıma girmiş, hakiki deriye basılmış tulum peyniri ve ceviz (köy tandırından yapılmış ekmekle) muhteşem bir ikili ve şifa deposu olmuştur.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..