10/06/2020, Saat: 19:23
Tıraşta kullandığım alet wilkinson sword classic,ilk taktığım aleti sıkıştırdım asla kesmedi takıldı kaldı.Sonra tıraş aletini birazcık gevşettim bu sefer yağ gibi akmaya başladı, yani tıraş aletinin açısı jilet değerlendirmelerinde çok önemli.Eğer gevşetmeseydim buraya gelip jilet kesmiyor diyebilirdim.Sonuçta bu jiletlerin hepsi fabrika testlerinden geçip üretiliyor hiç bir firmanın kesmeyecek jilet üreteceğini sanmam hepsi için kendi açısına uygun bir alet kullanırsak daha uygun bir değerlendirme yapmış oluruz.
Her tıraşımda 1 damla 80 derece alkollü tıraş kolonyasını yüzümde gezdiririm tahrişi anlamak için,ilk kullandığımda orta derece bir tahrişle karşılaştım.İkinci tıraşımda jilet çok iyi performans verdi hiç yanma hissetmedim yüzümde.Bence güzel bir jilet ama fiyat performans mı orası tartışılır.
Her tıraşımda 1 damla 80 derece alkollü tıraş kolonyasını yüzümde gezdiririm tahrişi anlamak için,ilk kullandığımda orta derece bir tahrişle karşılaştım.İkinci tıraşımda jilet çok iyi performans verdi hiç yanma hissetmedim yüzümde.Bence güzel bir jilet ama fiyat performans mı orası tartışılır.
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.