12/06/2020, Saat: 03:13
Selamlar. Sorunun cevabını barındıran bir başlık varsa affola. Domuzla porsuk arasında ısıyı muhafaza etmek, köpük kalitesi gibi konularda kayda değer bir fark olduğu anlatılıyor (porsuk kullanmadım, bilmiyorum). Porsuk kılı fırçalara ait alt kategorilerin de sıralaması malum. Pure'dan silvertip'e uzanan bir skala var. Merak ettiğim; ısı muhafazası, köpük kalitesi ve yumuşaklık açısından porsuk kategorisinin en küçük kardeşi olan pure badger ile domuz kılı arasında nasıl rütbe farkı olduğu. Sadece forumda değil, hiçbir yerde spesifik olarak bu ikisini kıyaslayan bir yoruma rastlamadım. Elbette hangi domuz kılı fırçayla hangi pure badger fırçayı kıyasladığımıza göre değişir ama ortalamayı göz önünde bulundurarak genel bir kıyaslama yapılsa sonuç nedir?