13/06/2020, Saat: 23:24
Güzel yorumları için tüm komşularıma teşekkür ederim, dilim döndüğünce yazmak istedim 
Size katılıyorum Soner komşum SV, MdC ve Panna o kalın kremamsı köpük bunda olmuyor incelemede de değinmeye çalıştım. Ancak benim tecrübe ettiğim kalın köpük tabiki bir kriter olsada artık önceliğimin parlak ve kayganlığı üst düzey sabunlar olduğudur. Bana tıraşlarımda daha çok keyif vermeye başladı. Buda zaten beni Amerikan artisanlarına yöneltti ancak koku konusunda başarılı bulduğum Strilng olmuştur.
Zaten fatklı talepler olmasa bu kadar çeşit sabunda olmazdı herhalde diye düşünüyorum
İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

(13/06/2020, Saat: 20:01)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum kalemine, emeğine sağlık. Sabunu koklama fırsatım olmuştu kokusunu pek sevememiştim. Zaten bu Amerikanya artisan sabunları ile pek anlaşamıyorum, benim gibi hacimli köpük seven birine, köpük olayı zayıf geliyor. Kayganlığına diyecek lafım yok ama. Güzel günlerde kullan.
Size katılıyorum Soner komşum SV, MdC ve Panna o kalın kremamsı köpük bunda olmuyor incelemede de değinmeye çalıştım. Ancak benim tecrübe ettiğim kalın köpük tabiki bir kriter olsada artık önceliğimin parlak ve kayganlığı üst düzey sabunlar olduğudur. Bana tıraşlarımda daha çok keyif vermeye başladı. Buda zaten beni Amerikan artisanlarına yöneltti ancak koku konusunda başarılı bulduğum Strilng olmuştur.
Zaten fatklı talepler olmasa bu kadar çeşit sabunda olmazdı herhalde diye düşünüyorum