14/06/2020, Saat: 14:45
Derin çözümlemelere girmek istemiyorum. Yaşadıklarımdan çıkardığım hayat felsefem; her şeyi zamanında yap, yapabiliyorsan sonuna kadar yap. Çünkü akıp giden zaman gelmiyor geri. Geçen sene bu zamanlar bir aylılk Avrupa gezisine çıktım ögrenci halimle. Yabancı demiş ya "Roma'da Romalı gibi davran/yaşa." tüm felsefem buydu. O kısıtlı bütçem o anda neyin en iyisine elveriyorsa öyle yaşadım. Otobüs terminalinde de uyudum, otelde de. Şehir merkezine 15 km de yürüdüm, gondola da bindim.
Üç günlük dünya derler ya hani, değmez bu kadar kısıtlamaya. Ekonomik durumu yeten komşularım inşallah daha fazlasını alır denerler ki bizleri bilgilendirirler, yetmeyenler de eldekiyle yetinir eline parası geçince (ben bu gruptayım) aklındakini (deneyenlerin aktardıklarıyla) alsın.
Sağlıkla.
Üç günlük dünya derler ya hani, değmez bu kadar kısıtlamaya. Ekonomik durumu yeten komşularım inşallah daha fazlasını alır denerler ki bizleri bilgilendirirler, yetmeyenler de eldekiyle yetinir eline parası geçince (ben bu gruptayım) aklındakini (deneyenlerin aktardıklarıyla) alsın.
Sağlıkla.