27/06/2020, Saat: 12:48
Bu fırçayı yeni edindim. Yaklaşık iki üç haftadır günlük tıraşta SOC kullanıyorum. İlk porsuk fırçam. Porsuk hakkında tecrübem olmamasına rağmen bir kaç yorumda bulunmak istiyorum. Lise yıllarımdan beri bakkallarda satılan domuz fırçaları kullanmıştım hep. Son bir yılda nom marten ve alfred fırça kullandım. Genel olarak domuz fırçaları seviyorum ancak porsuk gerçekten çok farklı bir şeymiş.
Fırçaya gelecek olursak domuz fırçalara nazaran sabun yüklemesi ve yüklenen sabunun köpük hale getirilmesi daha kolay. Yüzde köpürtme yapıyorum ve bu fırça gerçekten yüzüme masaj yapıyor. Sanki domuz fırçalar daha önce kazıyormuş gibi hissettirdi. Ayrıca suyun fırçadan tahliyesi ve kuruması daha kolay. Başına bir şey gelmediği sürece SOC kullanmaya devam edeceğim.
Fırçaya gelecek olursak domuz fırçalara nazaran sabun yüklemesi ve yüklenen sabunun köpük hale getirilmesi daha kolay. Yüzde köpürtme yapıyorum ve bu fırça gerçekten yüzüme masaj yapıyor. Sanki domuz fırçalar daha önce kazıyormuş gibi hissettirdi. Ayrıca suyun fırçadan tahliyesi ve kuruması daha kolay. Başına bir şey gelmediği sürece SOC kullanmaya devam edeceğim.