05/08/2020, Saat: 10:52
(04/08/2020, Saat: 22:32)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son 2 sayfadaki YUMA yorumlarını okudum. Daha önce bir yerlere yazdım ama bir kere daha tekrar ediyorum. Geçen yıl yaptığımız iş ile alakalı YUMA fabrikasını 2 kere ziyaret ettim. İlkinde patron ile odasında, ikincide işçiler ile kafeteryalarında öğle yemeği yedim. Hatta bana 12'li paket YUMA tıraş aleti hediye ettiler. Etkinlik yapılacaksa ben patronları ile (3. Nesil Yusuf Bey ile, yani YUMA 'nın YU' su ile) her zaman irtibata geçebilirim. Ancak maalesefki müspet bir sonuç alamayız. Herkesin sakallı olduğu bir firma, ve ürettiği tıraş aleti bizim beklentimiz dışında bir amaca hizmet ediyor. Bunlar acı gerçekler. Eğer cidden bir alet organizasyonu yapılacaksa doğru adres Rocnel Murat Bey. Benim kendisiyle geçmişte direkt kontağım oldu, ancak bu işi çok daha iyi kotaracak üstat komşularımız mevcut. YUMA için fazla beklenti içinde olmayın bence.
Komşum YUMA 5₺’ye değilde 50-100₺ bandında kaliteli yapsa aynı şekilde ki aleti direk adımı yazdırırım. Harika bir etkinlik olur.
Sonuç olarak aynı kalıpların kullanılıp kaplamanın kalitesinin yükseltildiği bir çalışma yapamazlar mi acaba? Firmaya da ar-ge çalışması olur. Eminim forumdan katılımcı sayısı yüksek olur.
Rocnel Murat Bey kesinlikle kaliteli iş çıkartır ancak bu sefer fiyat çok uçuk olur. Murat beyden de 200₺ bandında bir ürün alabilsek çok mu hayalperestim acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi