12/09/2020, Saat: 21:37
(20/11/2019, Saat: 02:17)Atlante Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 290'ını almayı düşünüyorum. kullanıp da yorumlamak isteyen var ise seve seve okurum. krem sevmiyorum sabuncuyum uyar mı bana?
Nerdeyse 1 yıl olmuş soruyu soralı ama gelecekte almak isteyenler için cevaplayım. Uomo 290 harika bir silvertip, lakin 26-27mm düğüme ve 60mm civarı kıl uzunluğuna sahip. Açıkçası fırçadan ne beklediğinize bağlı ? Eğer yüzde köpürtmeyi seven , omurgalı bir fırça arıyorsanız uomo 290 doğru adres değil. Lakin ben ehli keyif adamım , yüzümü okşarcasına suratımda bulutları gezdirerek tıraş olayım bunu yaparken de hafiften kılların kendi doğal gerginliğiyle inceden yüzüme masaj yapsın , okşasın diyorsanız uomo 290 sizin için ideal. Bir kere herşeyden önce kıl kalitesi kesinlikle en iyi silvertiplerden. Çinlilerle vs mukayese dahi etmem. Sapını çok beğenmiyorum , vites topuzu gibi ve pek de ergonomik bulmuyorum. Benim favori fırçam 292. Hem yüzde köpürtmeye uygun, hem de ideal sevdiğim ölçülerde. Sapı da Harika. Yaşlandıkça büyük fırçalardan uzaklaşıyorum