12/09/2020, Saat: 23:53
(12/09/2020, Saat: 23:45)esatakgul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu açtığımdan beri ilk defa foruma girme fırsatım oldu. Daha doğrusu bu forumu yoğunluğumdan dolayı unutmuştum. Açıkçası anlatmak istediğim şeyi anlatamamdan mütevellit bazı yanlış anlaşılmalar olmuş. Ben burada sadece yaşadığım tedarik sorununu anlatmak istemiştim. Ayrıca burasıyla mı alakalı yoksa bu dönemle mi alakalı bilmiyorum da kargolar gerçekten eziyet. Çok bilindik sitelerden yaptığım kitap siparişi bile 21 günde geldi. Yani aslında kargolarla da uğraşmak istemiyorum. Bunun dışında spesifik olmamamla alakalı yaşanan bir iletişim problemi olmuş. Lütfen kusuruma bakmayın.
Asil.sen bizlerin kusuruna bakmayasin kardesim, arada hepimizin icinde munzur bir taraf baskin cikiyo, senin yazdiklarina yazarken lisede falan dersi kaynatip farkli konularda sohbet ortami oluşan zamanlarimi hatirladim sag olasin.
Jilet sabun vs biseyler icin yazdigim gecerlidir varsa ihtiyacin arama yolliyalim, dene begendigini al, bosa ugrasma, bu forumda zaman gecirdikce daha iyi anlarsin inan kimse art niyetli degildir burada, bazen maksadimiz muhabbet olur amacimiz sohbettir ama bunu aşariz.
Erken yasta bu siteyi kesfetmen ve islak tirasi geleneksel yontemle olma cabanda ayrica bize gore sansli oldugunu gosterir, ben universitede bile sensor falan kullandim, askerde zaten ne bulduysak, surda 2016 yili oda boynum yara bere icindeydi, izdirapti tiras olmak, keyfe dondu sonra.