16/09/2020, Saat: 21:15
(16/09/2020, Saat: 20:26)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Toplam da 95 tane çift taraflı , 80 tane de tek taraflı jiletim var. Ha bir de Mc Orco nun gazıyla aldığım yazlıkta duran bir açılmamış bir kartela 100 lü treet platinum var. Başka da yok.
7 kutu çift kağıt yeşil astra - 35 adet
5 kutu polsilver - 25 adet
2 kutu bolzano - 20 adet,
2 kutu derby extra - 10 adet,
1 kutu Perma sharp - 5 adet
1 kutu da perma sharp ustura jileti var yarım jilet,
Artık kaplamasıymış ıvırmış zıvırmışa takılmıyorum. Kesiyorsa , takılmıyorsa benim için en iyi jilet odur. Eski stoklarımı yazsam nutku tutulur milletin
Komşum eskilerin ürünlere ulaşma sıkıntısının yanında kaliteli üst düzey malzemeler edinmesi beni keşke bende 20 yaşların başında keşfetseydim geleneksel tıraşı diye iç çekerim . Görüntü varsa geçmişe dair merak ettim eski stoğu.
(16/09/2020, Saat: 20:47)sohayli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merkur makine ile en güzel uyumu yakaladığım gilette platinum u bilmem kaç kartela stokladım. Gc84 aldım bütün stok patladı. En iyi uyumu yeşil astra ile yakaladım platinumlar keskin geliyor. Pişmanım.
https://zbm.co/u/9XRJPJ?r=333204178
Sizi çok iyi anlayabiliyorum komşum. Bol kartela aldığım permasharp, shark, rapiralar yıllar içinde hediye olup buharlaştı gitti