26/09/2020, Saat: 14:50
(22/09/2020, Saat: 20:17)shopol21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba. Burada konuda bahsettiğim permasharp jilet sahte çıktı galiba çünkü durmadan yüzümü noktasal kanatıyordu ve usturayla yüzümü çizerek yaraladım.
Dışarıda sadece derby ve permasharp bulunduğu için ve bu jiletleri kullanmayacağım için razorustan almaya karar verdim. Razorustan hangi jileti tavsiye edersiniz?
Komşum '' VOSKHOD '' öneriyorum şiddetle. Keskinliği güzel konforu çok muazzam ve jiletin özelliğinden dolayı teflon kaplama kendileri; tıraş sonrası pürüzsüzlük hissi harika. Ben her gün parker srx ustura ve bu jilet kombini ile günlük tıraş oluyorum. Çok öenmli toplantım olduğunda noktasal kanama bile istemediğimde R41 Voskhod kombini yapıyorum. Malum beyaz gömlek yaz aylarında. Çok memnun kalırsın ve şunu belirtmek istiyorum. Sakallarım çok sert ve normalin bir tık üstü sıklıkta. Razorustan Noyan Bey'in tavsiyesi üzerine aldım ve çok memnunum. Ön hazırlık olarak sabunun kendi suyunu ( TABAC Sabun ) kullanıyorum ve sıcak su yerine soğuk su tıraşını tercih ettiğimden proraso tıraş öncesi kullanıyorum. Hiç hazırlık yapmadan yüzümü ıslatıp sentetik fırçayla sabunu köpürtüp ustura tıraşı olmuşluğum da var. Voskhod menun eder diye düşünmekteyim.