01/10/2012, Saat: 15:20
teşekkürler hocam. bu haftayı bekleyeyim o zaman. bu haftadan sonra bir dispute açarım ve sonuçları yine buradan paylaşırım.
Saygılarımla
not: eggman dostum, cevap için teşekkürler
Saygılarımla
not: eggman dostum, cevap için teşekkürler
(01/10/2012, Saat: 15:15)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benimde cinden aldıgım fotograf makinesi aparatı hala ortalıkta yok ve ilk defa bu kadar gecikti (35 gün)ayrıca bu sefer takipsiz geliyor..
Hollanda postam 10 gündür takipli olmasına rağmen hala kıpırdamadı normalde 1 haftada bende olurdu..
ABD postam hala alıcısına ulaşmadı .. Yani genel bir yoğunluk ve buna bağlı yavaşlık var gibi hayırlısı.
ian tang konusunda kendisiyle konustunuz mu bilmiyorum ama isterseniz durumu ona sormak en doğrusu. Malum benim defect fırçayı zamanında değiştirmişti ve o tarihten sonra kendisiyle çok alışverişim oldu ve benim postalar dahil tüm satışlarını takipli ile gönderdiğini biliyorum bu durumda dispute için normalde 40 gün gecince açmak daha uygun olur (normalde 45 gün ile sınırlı paypal üzerinden ) fakat takipli posta oldugu için dispute acsanız bile claime cevirince takip kodu vs evrakların kontrolü işin içine gireceği için para size hemen iade edilmeyecektir o yüzden ;
1. tavsiyem ian ile bu olayı direkt çözmek(arada ebay olduğu için feedback çok önemli mutlaka size dönüş yapacaktır)
2. tavsiyem eğer 1. maddede çözüme ulaşamazsanız 26-27 gün cok fazla bir süre değil o yüzden 13-14 gün daha bekleyip dispute açmak bu da size ekstra zaman kazandirir belki o ara fırça gelir. Gelmezsede zaten dispute başladığı için claime çevirirsiniz tüm kontroller yapılır haklıysanız size ödemenizi yaparlar.
Selamlar.