06/10/2020, Saat: 14:32
(Son Düzenleme: 06/10/2020, Saat: 15:41, Düzenleyen: İsmetaltan.)
(06/10/2020, Saat: 14:12)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"GecayS" Tabac kutulu olmasına gerek yok üstadım. Esasen porselen kase' de son derece kullanışsız bir kase. Bazılarımız günün tıraşı fotoğrafına şekilli bir fotoğraf koymak , bazılarımız detaycı olması nedeniyle takım olsun düzgün görünsün mantığıyla alıyoruz o kaseyi. Yoksa refili 50 tl yken , 120 tl edecek bir durumu yok kaseli sabunun da. Aradaki fiyat farkına ne kaseler alınır... Tabi göze hoş geliyor dolapta , fotoğraflarda vs. Eğer yüzde köpürtme seviyorsanız nacizane tavsiyem stick olanını alabilirsiniz. Herhangi bir refil alıp tasa vs de basabilirsiniz.
@kaanayhan direk ben. Ama çok şekil yav kasesi. ilk zamanlar bende işin ekonomi boyutundan dolayı almadım sonra pişman oldum almadığıma hikayesi.
@"GecayS" tabac şart abi her eve lazım, gelenekselcinin dolabında olması lazım.
(06/10/2020, Saat: 01:10)broraso Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar arkadaşlar,
Ekim ayında, hem mevsim olarak uygunluğu hem de Tabac-October isim uyumu nedeniyle, @tarkaner komşumun da teşvikiyle güzel bir etkinlik olacağını düşündüm.
Herkes dolabın arkalarına itilen Tabac'ları çıkarsın
Bu güzel sabun sonbaharda çok da güzel gider.
Ek olarak OCtober (Open comb - Açık taraklı) tıraş aletlerini de etkinliğe dahil edelim.
Herkese iyi tıraşlar olsun.
@broraso hocam iyi oldu tabac bende bir süredir kullanmıyorum, ay sonu değerlendirmesi var tabiki bide meselenin.( Speicktember hala bekliyo değerlendirmeleri.)