23/10/2020, Saat: 12:58
Eski ürünleriyle , yeniler arasında bariz majör farklar yok arkadaşlar. Hepsini hatrı sayılır adetlerde bitirecek kadar kullandım. Regular , Moist , Komando vs. Hatta tercihen kötü kokuları nedeniyle bunlar tercih edeceğim ürünleri de değiller, onu da belirteyim. Biraz eski başlıklarda fazla övülmesinden kaynaklı kalite farkı varmış gibi bir algı çıkıyor ama üç aşağı beş yukarı aynı kremler.
Arko Fresh ' e gelince onun üretiminin bitmiş olmasına neden üzüldüm? Çünkü baskın mentol içeren yerli tek üründü. Hani diğerlerinden farklı olduğu için. Her iki yıla bir tüp bitiyordu ortalama , yaz aylarında rotasyonlu. Tıraş sonrası kolonyası da hassas ciltler için sakıncalı yüksek alkollü ama mentollü bir üründü. Ben kullanırdım.
Arko Fresh ' e gelince onun üretiminin bitmiş olmasına neden üzüldüm? Çünkü baskın mentol içeren yerli tek üründü. Hani diğerlerinden farklı olduğu için. Her iki yıla bir tüp bitiyordu ortalama , yaz aylarında rotasyonlu. Tıraş sonrası kolonyası da hassas ciltler için sakıncalı yüksek alkollü ama mentollü bir üründü. Ben kullanırdım.