21/12/2020, Saat: 15:24
Valla o kadar fırça bolluğunda ben de yakın zamanda bir 1056 aldım, yabancı forumlarda çok beğenildiğini görünce, biraz da vicdan azabıyla karışık, ama hiç pişman değilim, o kadar söyleyeyim . Kıl boyu biraz uzun, Semogue 830 gibi, düğüm çapı 24 mm ama bence kişisel kullanım için ideal, hatta budur, tam olmuş dediğim fırça. Yumuşayıp uçları da açılınca, ki Jaguar'lar kolay açılıyor, ters kılları da ayıklayınca ne 1071'i ne Omega 10049'u ne Semogue 830'u, ne de porsuk be Yaqi sentetik fırçalar... elim başka bir fırçaya gitmez oldu 1056'dan başka bu aralar. Özellikle kulplu tıraş tasları içinde köpük yapmak çok büyük keyif. Yüzde köpürmeye de çok uygun. Kılların uzun olmasından dolayı çok hızlı, ve rahat bir şekilde kıvamlı bir köpük yapıyor. Hele bir de uçları açıldıysa, oooh, omurgası, kıl yoğunluğu, yumuşaklığı değme porsuk fırçalar, ne silvertip'i ne çift bandı yanına yaklaşamaz (bu aralar böyle düşünüyorum diyeyim ). Köpük ve ısı tutması harika. Herkesin dolabında bir tane 1056 olmalı bence, herkese hararetle tavsiye ederim.
SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Her şeyin bir şeyi vardır."