03/02/2021, Saat: 11:45
Arko, bence çok güzel bir sabun ancak hazırlanışına bağlı olarak çok farkedebilen bir sabun. Eğer sıcak suyla ve sıcak bir çanakta köpürtülürse tamamen eriyebiliyor ve kıvamlı ama pürüzsüz, şeffaf bir kıvam alıyor. Bu şekilde ciltte çok kuruma kaşıntı yapmıyor. Bunun aksine yüzde köpürtülürse çok koyu oluyor. Yüzde de köpürtülebilir ama fırçanın sıcak olması gerekiyor, aksi takdirde çözünmemiş olarak hissediliyor.
Ben kaynamış suya batırılarak ısıtılmış fırçaya yükleme yapılan sabunu, çaydanlığın üstüne konarak ısıtılmış çanakta köpürttükten sonra elle yaymayı tercih ediyorum. Fırça beni tahriş ediyor. Sabun ısıtılarak hazırlanırsa yüze yayılırken yapışkan olmayan, basıya direnebilen sağlam bir köpük oluşuyor.
Ben kaynamış suya batırılarak ısıtılmış fırçaya yükleme yapılan sabunu, çaydanlığın üstüne konarak ısıtılmış çanakta köpürttükten sonra elle yaymayı tercih ediyorum. Fırça beni tahriş ediyor. Sabun ısıtılarak hazırlanırsa yüze yayılırken yapışkan olmayan, basıya direnebilen sağlam bir köpük oluşuyor.