20/02/2021, Saat: 22:34
(20/02/2021, Saat: 22:23)hernia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öncelikle çok teşekkür ederim. uslübunuz çok güzel. bahsi geçen fırçayı bir berber abim önermişti.(youtube'da berberbey kanalının sahibi ahmet abi)http://www.extrashaving.com site sahibi İmpa Ticaret Mustafa Bey aynı zamanda forum üyemizdir. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Domuz kılı fırçalarda maalesef siyah ve ters kıl olabiliyor. Buna çok takılmayın. Domuz kılı fırça seçimi konusunu zaten okudunuz. Ayrıca domuz kılı break in konusunu da okursanız epey yol kat etmiş olursunuz.
Omega'dan uzak durma sebebim hep trendyol linkleri yüzünden. Sentetik diyor domuz çıkıyor, domuz diyor sentetik çıkıyor. Ya da en kötüsü adi naylondan yapılma ayakkabınıza sürmeyeceğiniz fırçalar çıkıyor. Yani benim anlamadığım batıda insanlar 30 birim paraya en kaliteli fırçaları alırken biz neden 30 birim paraya aldığımız fırçaların siyah kılıyla ters kılıyla falan uğraşıyoruz ki? Bir fırça alayım kullanayım diye geldim fakat verim alamadım henüz
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi