25/02/2021, Saat: 15:54
(25/02/2021, Saat: 14:49)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O alet günlük tıraşlar içinönerilmiş zaten siz 3 günlük sakalda denemişsiniz ve bastırmışsınız.
Eger 3 gün aralıklarla tıraş olacaksanız size daha agresif bir alet gerekli.
Uygun fiyatlı olarak shark tıraş aletive rimei denemenizi öneririm. Jileti düzgün tutan bir yumada olur.
proraso ve omegayı muhtemelen extradhaving sipariş ettiniz yanına birde rimei ekleseydiniz.
Alet mild geldiginden sizde bastırınca ortalık karışmış. İki perde yemiyorsa 3 perdede tıraş olun ama bastırmayın.
Günlük tıraşa başlayacağım yağında diye bu modeli düşündüm.extradhaving den aldım urunleri, Rimei sepete ekledim sonra bu alet ile yüzümu keserim çok agresif olur dedim.amma şuan pişmanım almadığıma bir süre sonra onuda alırız artık.
Bugun dinlendireyim demiştim ancak olmayacak gelen sabun fırça ve jiletler denemem lazım. Hem 1 gunluk tıraş rahat olur inş. Boynuma yaklastirmam olmadı bugün
Acaba aldığım jiletler den hangisi bu alete uyumlu olur, yeşil astra ile baslasam mi, yüzümün bir kısmını yeşil diğer kismini derby mi yapsam bilemedim iki jileti de test etmis oluruz (evet sabırsızlık var )