02/03/2021, Saat: 13:27
Hem Semogue 2000 hem de 4-5 adet Omega 10049 (Aka Pro 49) kullanmış biri olarak kesinlikle Pro 49 diyorum. Semogue 2000'i loftunun uzun olması dolayısıyla tavsiye etmiyorum. Semogue'lar kıl yapısından dolayı yayılmaya meyilli fırçalardır. 55 loftlu SOC'ların nasıl açıldığına bakabilirsiniz ki Semogue 2000'in loftu 60 mm.
Omega 10049 her türlü daha iyidir. 4-5 adet geçti elimden. Zehirlediğim herkes gayet memnun halinden. İllaki Semogue derseniz SOC, Torga C5 ya da 50 mm loftlu fırçalara bakabilirsiniz. Birkaç mesaj yukarıda Semogue tablosu paylaşmıştım. Onu dikkate alabilirsiniz. Semogue'larda boyanmış sap tavsiye etmiyorum. Bir süre sonra boyada çatlama meydana gelmesi ya da en ufak bir düşmede boya kalkması işten bile değil.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Omega 10049 her türlü daha iyidir. 4-5 adet geçti elimden. Zehirlediğim herkes gayet memnun halinden. İllaki Semogue derseniz SOC, Torga C5 ya da 50 mm loftlu fırçalara bakabilirsiniz. Birkaç mesaj yukarıda Semogue tablosu paylaşmıştım. Onu dikkate alabilirsiniz. Semogue'larda boyanmış sap tavsiye etmiyorum. Bir süre sonra boyada çatlama meydana gelmesi ya da en ufak bir düşmede boya kalkması işten bile değil.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi