29/05/2021, Saat: 20:29
Ben de ikinci defa arko modifiye denemesi yaptım. Gratis ten gliserin ve lavanta yağı aldım. Evde bulunan Alsancak, scottish Fine soap, proraso beyaz, MWF, Ossman sabunlardan birer tutam aldım. Bunları rende kıvamında parçalayıp benmari usulü bir arko stickle birlikte erittim ve erimiş karışımın içine gliserin ve lavanta yağı ekledim. Elimi korkak alıştırmadım. Güzelce karıştırıp yayvan bir cam kaba bastım. 4 gün kadar güneş gören balkonda kurumaya bıraktım.
İlk modifiye denemede sadece arko stick ile karanfil yağı karışımı yapmıştım. Karanfili fazla kaçırdığımdan koku çok yoğun oldu 2 denemeden fazla kullanamadım ve çöpü boyladı.
Yaptığım ikinci denemeden oldukça memnun kaldım. Tıraş sonrası performans arkodan oldukça iyi. Tıraş sonrası kuruluk yok çok başarılı. Tıraş esnasında kayganlik sorunu ise çözülmemiş devam ediyor. Sabunumun genel performansı başarılı memnunum. Benim için eğlenceli bir deneyim oldu. Simya çalışmalarım devam edecek. Yeni yağlarla yeni denemelerde buluşmak üzere.
JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk modifiye denemede sadece arko stick ile karanfil yağı karışımı yapmıştım. Karanfili fazla kaçırdığımdan koku çok yoğun oldu 2 denemeden fazla kullanamadım ve çöpü boyladı.
Yaptığım ikinci denemeden oldukça memnun kaldım. Tıraş sonrası performans arkodan oldukça iyi. Tıraş sonrası kuruluk yok çok başarılı. Tıraş esnasında kayganlik sorunu ise çözülmemiş devam ediyor. Sabunumun genel performansı başarılı memnunum. Benim için eğlenceli bir deneyim oldu. Simya çalışmalarım devam edecek. Yeni yağlarla yeni denemelerde buluşmak üzere.
JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her belirleme değillemedir.