17/09/2021, Saat: 23:38
(16/09/2021, Saat: 02:15)Bakkal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @muhendisbey Hiç denemeyin onu bence. Çünkü olacak iş değil. Bu arada 10-15 cm kısaltırsanız aşırı backbonelu bir fırça elde edersiniz ki bence çok fazla. Hazır yapılmışı Proraso Pro fırça. İmkanınız varsa onu deneyebilirsiniz ya da konu başlığını inceleyin. @habaz Haldun Bey kıl yuvasını derinleştirmek de çözüm olmayabilir. Tek çözüm aşağıda videoda gösterildiği gibi ilk önce düğümün yapıştırıldığı siyah plastik parçayı düğümden ayırdıktan sonra yeni bir sapa takmak daha uygun olacaktır.
Ben de bu amaçla bir adet 10049 edindim. Elimde sap olarak bulunan Zenith alüminyum sapa oturtmayı planlıyorum.
https://youtu.be/pbTgK1ElhsQ
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
olacak iş olmadığının farkındayım ama hocam sapı değişip loft boyuna dokunmadan oturtursak yine aynı fırça olacak. geçen aklıma düştü omega 49, gece ansızın akla düşen eski sevgili gibi. loftu 60-65 mm yerine 45-50 arası olsa çok daha iyi olurmuş diye düşündüm ve bu yola girmeye karar verdim. daha doğrusu bu yola girilir mi diye düşünmeye başladım. saygılar
Stay Sharp.