17/09/2021, Saat: 23:44
Fırçayı birkaç gün önce ankara ulusta bulunan ece kozmetikten temin ettim. Tıraş olmadan 2 kez köpürtüp kurumaya bıraktım. Ancak çok da gerek yoktu fırçanın kılları zaten yumuşacıktı. Üzerinde 5 6 adet batıcı sert kıl vardı onları ayıkladım. Bu sabah tıraş oldum ve yüzümde neredeyse hiç hissetmedim fırçayı çok güzel yumuşadı uçları. Fırça zaten biraz açıldı çiçek gibi. Kıllarının büyüklüğü ve yoğunluğu ile bütün yüzümü kaplıyor köpürtürken ve bu çok hoşuma gitti. Köpük yutma gibi bir sorun yaşamadım. 3 perdelik bir tıraş oldum ancak daha 2 perde götürecek köpük vardı fırçamda. Köpük performansı da gayet iyiydi. Çok beğendim fırçayı omegaya karşı 11137 nolu akçaağaç saplı domuz fırçasının rezaletinden sonra önyargılıydım. Fakat ikisi çok başka fırçalar. Artık diğerini kullanmayacağım. Büyük ve yüzü kaplayan fırça severler için çok iyi bir fırça olmuş tavsiye edebilirim.
Şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, Kaleci Mıyer, Fenerbahçeli Cemil kullandı.”