Favori Dolmakalem Mürekkep Markanız ve Mürekkep Renginiz
(23/02/2022, Saat: 22:03)exselans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Favori dolmakalemim scrikss ona uygun burada tavsiye edilen mavi mürekkeplerden deneyeceğim hatta sipariş verebileceğimiz bir yerde tavsiye edilebilirse güzel olur.

Colorverse artık gelmiyor sanırım, markakalem sitesinde sample kalmış bir adet. Baystate blue ancak biri yurtdışından getirirse. Kon-Peki çeşitli sitelerde bulunuyor. Sailor Souten de güzel bir mavidir.

(23/02/2022, Saat: 22:30)Chavez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: konpeki yerine asa-gao almistim benSmile
baystate blue gordugum en iyi mavi ama zor temizleniyor olmasi beni o murekkepten uzak tuttu hep. liberty elysium bulursam alabilirim, guzel bir mavi o da. ve suya dayanikli.

diamine murekkeplerini panter kirtasiyeden alabilirsiniz. odakulede dukkanlari, internet satislarida var
markakalem bir cok marka murekkep satiyor, noodler birtek orda gordum simdiye kadar.
kwz yi amazonda indirimde gorunce aldim Smile
pelikan, waterman bircok kirtasiyede kolaylikla bulunabiliyor.

Ben de yıllar önce Asa-Gao aldım internetteki resimlere aldanarak. Çok yanıltıyor bazı mürekkep incelemeleri, hiç istediğim gibi bir renk çıkmadı Asa-Gao, standart tükenmez kalem rengine yakın bir renk, ben daha canlı bir mavi arıyordum.

Diamineleri de pek sevmem, yine kıvamı biraz fazla sulu gibi, yoğun bir mürekkep bırakmıyor, kokusu da amine grubu gibi adı oradan geliyor herhalde. Ben doygunluğu yüksek mürekkepleri seviyorum.

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Favori Dolmakalem Mürekkep Markanız ve Mürekkep Renginiz - Yazar: TheMadcap - 23/02/2022, Saat: 23:31

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Favori Youtube Kanallarınız Lord Sparhawk 56 41,441 06/05/2024, Saat: 23:31
Son Yorum: Alkali

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: