27/03/2022, Saat: 12:08
(25/03/2022, Saat: 14:09)tilki_92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşular. Wilkinson Sword Tıraş Fırçasını Migros'ta 47 liraya buldum. Alınır mı sizce? Internette 120 lira civarı.
Öncelikle hoşgeldiniz. İşim gereği senelerdir her gün tıraş olan hatta doğada bile elimdeki şartlarla tıraş olmuş birisi olarak; yüzüm tıraşa tamamen alıştı, yeter ki kesici alet olsun her türlü tıraş olurum, yüzümde hassasiyet olmaz ve yumuşak sert farketmez benim yüzüm hepsini kaldırır diye kendimi avuturken bu düşünce tarzımla Wilkinson Sword Tıraş Fırçasını denedim. Köpüğü iyi tutmuyor ve yüze yaymıyor. Yüze sürerken badana fırçası gibi yukardan aşağı, aşağıdan yukarı sürmek gerekiyor. Kıllarıda sert yüzümdeki hissiyatını sevmedim ve elime aldığımdan beri durmadan kıl dökülmesi oluyor. Şuan için laptopun klavyesini temizlemek için kullanırım diye laptop çantasına attım. Bu forumda da okuduğum kadarıyla sevgili üyelerden pek kimsenin memnun olmadığını gördüm. Kendi fikrim belirttiğim nedenlerden dolayı tavsiye etmem. Keyifli tıraşlar.