22/05/2022, Saat: 08:19
@"rock83" üstad, bir bilim florür dişlere faydalıdır derken öteki bilim ağzınızdaki yararlı bakterileri öldürür dil altından emilir zararlıdır diyor, bir bilim mide asidi gıdaların sindirimi için elzemdir reflü hastaları asit yetersizliği(hazımsızlık) kaynaklıdır asit takviye edilmelidir derken öteki hayır mide asidini baskılayıp reflü özofajiti engellemeliyiz diyor, bunlar kişiden kişiye hastaya göre göreceli durumlar lakin ben müşkil/anlaşılması zor durumlarda binlerce yıllık tecrübe üzerine bina edilmiş diyeti esas alıyorum ve soruyorum eskiden kronik rahatsızlıklar bu kadar yaygın mı idi ? atamız dedemiz köyünde mutlu mesut yaşarken kaç kere hastaneye gitme ihtiyacı hissetti?
Doğrusunu bu işin erbabı kimseler bilir, naçizane fikirlerim bunlar, çoğunlukla sağduyu ve beyin fırtınası/istişare ile sorunlar kolaylıkla aşılabilir. selamlar.
Doğrusunu bu işin erbabı kimseler bilir, naçizane fikirlerim bunlar, çoğunlukla sağduyu ve beyin fırtınası/istişare ile sorunlar kolaylıkla aşılabilir. selamlar.