13/11/2012, Saat: 16:44
(13/11/2012, Saat: 16:07)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2008den evvel sigortam baslamisti. Bir duzenleme yapmislar ve yas davasi cikmisti sanirim 60-65 gibi bir faktor vardi hatirlamiyorum tam. Hatta cumhurbaskani da oglunu genc yasta calisiyor gostermisti herkes gibi ve topluma guzel bir ornek teskil etmisti babam emekli dahi olamadi anca eve giren kiralarla geciniyoruz hal boyle olunca garip birdurum var babamin aldigi kiralardan ende nemalaniyormusum gibi sacma bir durum var. Babamin harcamalari giderleri farkli bana 3-5 harclik verir bende o parayla kendime oteberi va alirim. Harcliklarim gelirmis gibi gosterebilsem ne ala ama harcligimin defalarca kati gelirim armis gibi olacak (kira/hane kisi sayisi) ve bunun uzeriden hatiri sayilir bir prim odememiz gerekecek. Kis geliyor dogalgaza elektrige zam da gelmisken fatura tutari kadar ve muhtemel daha fazlasi kadar prim odemekle karsi karsiyayiz. Ustelik aralikta askere gidecegim ne olacak cok merak ediyorum. Evvele tanidik avukatlara danisacagiz bakalim. Askerden sonra is garanti gibi ama gecmise donuk faiziyle birlikte prim vs isterler mi merak icerisindeyim. En kotu ihtimal 25 yas davasindan asker donusu hemen bir acikogretim fakultesinde bana uyan bir bolume girip ogrencilikten faydalanmam lazim sanirim.25 yaşına kadar öğrenci olmazsanız
25 yaşından sonra öğrenci olsanız dahi gss kapsamındasınız hocam
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi