02/12/2012, Saat: 00:45
(01/12/2012, Saat: 22:01)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu thermoform marka içliklerdne kullanan var mı, varsa nasıl kaliteli mi?
(01/12/2012, Saat: 22:46)fasulity Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01/12/2012, Saat: 22:01)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu thermoform marka içliklerdne kullanan var mı, varsa nasıl kaliteli mi?
Alım aşamaşamasında olduğum için ben de baktım bu thermoform markasına.
Okuduğum yorumlardan birinde rastladım, farklı 3 marka kullandığını performansından ve fiyatından en memnun kaldığının thermoform olduğunu söylüyordu. Bir çok yerde satılıyor ben en ucuzunu hepsibuda.com da gördüm. Fakat kesim olarak lijunshaving dostumuzun önerdiği bana en güzeli olarak görünüyor.
Thermoform çok iyi değil. Kötü de diyemem ama.
Termal içlik, softshell tarzı ürünlerimi istanbuldaki Kanyondan sipariş ediyorum. Termal ve softshell ürünleri çok başarılı. Googleda kanyon ya da polarteam diye aratın. Sitesi çok kullanışlı değil, bilgiler eski veya yanlış ayrıca siteden sipariş verilmiyor. En azından bazı ürünleri görebilirsiniz sitede. Her ürün sitede görünmesede çeşit haddinden fazla emin olun. Telefon numarasını arayın detaylı bilgi vereceklerdir ürünler ve çeşitleri hakkında, siparişi telde verirsiniz gönderim yaparlar.
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba