05/12/2012, Saat: 23:07
Üstad n'apacaksın o kadar tabac sabunu? Bende 1 stick refill1 kase refill var kokuları çok güzel ama henüz kullanmadım. Sabun kaseleri çok güzel olsa da çok pahalı geliyorlar bana. Çok sevdiğim uzun yıllar kullanacağım bir sabuna rastlarsam onu kasesi ile alır senin gibi refill'e devam ederim.
Ne güzel paul amca sana jilet yollamış bana hiç yollamadı yollayan ts.co.uk da derby yolladı
Ben de tobs avocado ve sandalwood almayı düşünüyorum.
Ne güzel paul amca sana jilet yollamış bana hiç yollamadı yollayan ts.co.uk da derby yolladı
Ben de tobs avocado ve sandalwood almayı düşünüyorum.
(05/12/2012, Saat: 22:42)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05/12/2012, Saat: 22:24)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun lijunshaving. Bir 34 C sipariş vermiştin sanırım. Başka neler aldın?
Sağol Suhulet.Çok daha güzelleri senin olsun.Mecburen Connaugt'tan sipariş geçtim.Çünkü şu menşur Tabak sabunu denememek olmazdı.Tabak Çubuk Yedek burada satılıyor tek başına gelmezdi (1 adet) dediğin gibi 34C HD aldım stepne olarak fakat içinden alışmadığım şekilde treet gibi bi marka 5'li tıraş bıçağı eklemiş Paul amca.Küçük beyaz kutuda (biri avokado diğeri favorim Sandal ağacı) TOBS stoğu iki adet.TOBS deliliği 8 adete vardı bu arada.
td.co.uk'tan bir kaç gün önce Tabak porselen kaseli sipariş ettim ancak stok yok beklemedeyim.Tabak tas yedek siparişi geçecektim bir de ama Matthew amcada olmayınca Paul amca tsoklarından geçtim.Orada da dün itibarı ile 3 tane kalmış.Ay başında bulursam connaugt'tan 3 tane Tabak tas yedek yedekleyeceğim.