kendimi bildim bileli kedi beslerim, kisirlastimak hayvana iskence degildir!!! acik acik søyluyorum, hangi veterinere sorarsaniz sorun, kisirlastimak hayvanin ilerdeki hastaliklarini ønler, yani kisirlastirdiktan sonra hayvan bol bol hastanicak dise bisey yok, simdi elimde 3 kedim var hepsi kisir, kisir degillerkenki hallerini anlatayim, erkekler zaten belli, hertarafa su birakirlar, o da asiri kokuyor. disilerde erkekler kadardir, yer belirlemek icin onlarda erkekler gibi su birakirlar. ciftlesme zamanlari elinizde besle dolasmak istemezseniz kisirlastirin, kisirlastirdiktan sonra hayvan biraz daha sakin olur, saldirgan sa kisirlastirildiktan sonra bu huyunu birakir. cok nadiren kisirlastirilmis hayvanlara øzel kisirlastirilmis hayvanlar icin yapilan yemler ønerilir. fiyatida diger mamalar kadardir asagi yukari
8 yasinda bir disi kedi sahibi olmustum, kisirlastirilmamis. bana geldikten bir kac ay sonra yumurtalarinda iltihap olustu, buda bana iyi patladi. hayvan 3 gunluk ameliyat yasadi.
oyuzden erkenden kisirlastirmak eniyisidir. kisirlastirildiktan sonra yaralarinin iltihaplanma olanagi cok azdir!
8 yasinda bir disi kedi sahibi olmustum, kisirlastirilmamis. bana geldikten bir kac ay sonra yumurtalarinda iltihap olustu, buda bana iyi patladi. hayvan 3 gunluk ameliyat yasadi.
oyuzden erkenden kisirlastirmak eniyisidir. kisirlastirildiktan sonra yaralarinin iltihaplanma olanagi cok azdir!