22/12/2012, Saat: 19:55
oncelikle hekese selamlar. Daha once calistigim sirketten her sene blackberry verdikleri icin su ana dek telefon alimi ile ilgili hicbirsey dusunmemistim. Yazin da isyerinden ayrilinca Vadofone'un kampanyasindan bir adet HTC telefon almistim. En dusuk modeli. Ilk kez akilli telefon kullandigim icin ilk baslarda biraz yadirgasam da sonralari oldukca alistim. AslindaHTC'en de oldukca memnnum ancak telefonun bir akilli telefona ve dokunmatik ekrana gore cok kucuk olmasi ozellile mesaj yazarken ya da internette gezinirken cok buyuk problem oluyor. bu yuzden de yeni bir telefon almaya karar verdim ama ne alacagima bir turlu karar veremiyorum. HTC'nin one X'i oldukca hosuma gidiyor. Iphone da aklimi kurcaliyor ama artik herkesin elinde. Samsung Galaxy S3 de secenekler arasinda ama Samsung'a da bir turlu isinamadim nedense. Acikcasi telefon isinden cok da anlamam. Bu konuda bilgisi olan, fikir verebilecek arkadaslarin da yorumlarini ve onerilerini duymak isterim. Simdiden degerli fikirleriniz icin tesekkurler.