12/01/2012, Saat: 12:59
hay Allah razı olsun.
buralarda olalım görüşelim, haberleşelim.
ustura özellikle de çelik ustura biraz bana uzak ama yine de sizden çok faydalanacak arkadaş olabilir.
Hocam bir de kendinizi tanıtabilir misiniz ilgili başlık altında. sizleri daha yakından tanımak isteriz.
Saygılarımla
buralarda olalım görüşelim, haberleşelim.
ustura özellikle de çelik ustura biraz bana uzak ama yine de sizden çok faydalanacak arkadaş olabilir.
Hocam bir de kendinizi tanıtabilir misiniz ilgili başlık altında. sizleri daha yakından tanımak isteriz.
Saygılarımla
(12/01/2012, Saat: 11:35)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: estafurullah kardeşim bilgimiz, tecrübemiz yettiği kadar yardımcı olmaya gayret gösteririz tabii ki. ben de şaşırdım bu forumu görünce aslında, çelik usturanın ülkemizde pek bulunmamasından (sadece 2 yerde bulabildim İstanbul' da) ve etrafta pek kimsenin de bilmemesinden, benimle beraber 1-2 kişi daha var sanıyordum. hevesli ancak cesaret edemeyen de epey var, bunu görünce de sevindim. dediğim gibi benden çok çok daha bilgililer var bu forumda okuduğum kadarı ile ben de faydalanıyorum, yardımcı olacağım birşey de olursa seve seve buradayım, merak ettiğiniz birşey olursa hiç çekinmeyin. selam ve dua ile.