07/01/2013, Saat: 03:37
(06/01/2013, Saat: 17:55)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar,
birkaç ay daha ar lakin şimdiden araştırmaya girdim. eşime bir motor almak istiyoruz. işe gidip gelecek yalnızca, günlük 12-15 kilometre yol yapacak. vespa lx 150 modelini beğendik, hem fiyat, hem nostaljik görüntü açısından uygun bir motor, kullancıları da memnun. nasıldır diye bir size de sormak istedim. bir de 0 almak ile ikinci el almak arasında hangisini düşünelim. bir problemi var ise çok uğraşır mıyız? arada 2-3 bin lira fark oluyor.
selamlar.
Alın alın aldırın tavsiye ederim çok mantıklı olur. İkinci el konusu tamamıyla size kalmış nedeni ise şöyle Vespa lx150 scooter kullanıcı kitlesi bellidir. China scooterlar varken bu araca hiç bir motosiklet teröristi binmez. Bazı kitleler zaten tipini beğenmez şehir içi konseptini kavrayamaz(zaten motosiklet kültürü belli) İkinci el hususuna dönersek kendini retroya kaptırıp bir zevkle vespa alıp sonra kullanmayan bir kitle var bunu söyleyebilirim. İkinci elde sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum tabi ki tercih sizin. Bayanlar bazen ikinci el ürünlere bağlanamayabiliyorlar.(Araç-insan arasındaki bağ önemlidir )
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba