12/01/2013, Saat: 18:53
(Son Düzenleme: 12/01/2013, Saat: 18:55, Düzenleyen: Prometheus.)
(12/01/2013, Saat: 01:19)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aralık-ocak aylarında alış veriş yapmamak lazım.
paketleriniz noel babanın çoraplarına girebilir.
Dostum güleyimmi ağlayayımmı bilemedim...
(12/01/2013, Saat: 13:41)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aralık ayının ilk günlerinde connaughttan verdiğim sabun siparişim geçtiğimiz Perşembe günü elime geçti neredeyse unutmuştum bu paketi.Yaklaşık 3 hafta önce yine aynı siteden verdiğim bir başka siparişim de 6 günde elimdeydi.Şans.Bende olumlu düşünüyorum,paketiniz çıkagelecektir yakında.Aralık ayında birçok siparişim sıkıntı yarattı (hatta 21 Kasım'da verdiğim siparişim de Çin'den geçen hafta elime ulaştı) siparişim de gercikmeden dolayı.Özellikle EMS posta 3-6 işgünü (TR teslimalı olan) 20 gün kayıplardaydı (takip yapamadım) o da sancılı bekleyişten sonra geldi.Bu tatsız deneyimlerden sonra bir daha zorunlu kalmadıkça yılbaşı eşiğinde alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Evet, haklısın. Bende sabun, jilet gibi bir ürün sipariş etsem belki bu kadar kendimi kasmaz elimdekilerle idare ederdim. Ama işin ucunda efsanevi Futur olunca işler biraz değişiyor. Aslında eşimin bana yılbaşı hediyesi olacaktı, o nedenle bu tarihte sipariş verme durumunda kaldım. Yılbaşı hediyesiz kaldık... İnsan ister istemez sabırsızlanıyor doğrusu...
Muhle R89, WS Double Edge, FS Finest Badger 26 mm, Cerrus Pure Badger